About

The host

Mijn eerste stappen op mijn gastronomische pad zet ik als tv-maker en presentatrice van kookprogramma’s voor Vitaya.

Onderweg ontmoet ik gepassioneerde mensen: gastronomen die het ‘koken’ als hun dagelijks ritueel beschouwen, die sneller met kennis van zaken praten over ‘food en drinks’ dan dat ze van ondergoed wisselen en die ‘gastvrijheid’ in de HoReCa als het hoogste goed erkennen. 

Ik werk zowel in binnen- als buitenland samen met heel wat grootheden uit de gastronomische wereld, ben ik host voor allerlei foodfestivals, ontwikkel ik kooktheaters en presenteer op  horecabeurzen en culinaire wedstrijden. Hierdoor word ik een gewaardeerde host onder de (sterren) chefs, sommeliers en andere culinaire professionals.

Ja, ik heb een grote bewondering en  affectie voor de horecasector. Daarom dit thema omdat ik ook een passie heb voor storytelling en graag deel!

 

Meer weten over mijn activiteiten? Bezoek mijn persoonlijke websiteSatellite Gourmet Podcast is een productie van Viewfalls.be  sterk in videographing en podcastservice,   met dank aan :

Horeca Webzine.be 

Horeca Webzine, hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Word lid van deze community. Ga naar de site, abonneer gratis op de Nieuwsbrief.