About

The host

Mijn eerste stappen op mijn gastronomische pad zet ik als tv-maker en presentatrice van kookprogramma’s voor Vitaya o.m. ‘Lekker van Bij Ons’, een dagelijkse kookrubriek met chef Geert Van Der Bruggen(De Lijsterbes, Berlare)

Onderweg ontmoet ik gepassioneerde mensen: gastronomen die het ‘koken’ als hun dagelijks ritueel beschouwen, die sneller met kennis van zaken praten over ‘food en drinks’ dan dat ze van ondergoed wisselen en die de ‘gastvrijheid’ in de HoReCa als het hoogste goed erkennen. Het mooiste compliment kreeg ik ooit van Hendrik Dierendonck: Je bent als de Belgische ambassadeur voor de HoReCa! 

Ik werk zowel in binnen- als buitenland met heel wat grootheden uit de gastronomische wereld samen tijdens allerlei foodfestivals, kooktheaters, horecabeurzen en culinaire wedstrijden. Hierdoor word ik een gewaardeerde host onder de (sterren) chefs, sommeliers en andere professionals.

referenties: Foodfest by Sergio Herman & Syrco Backer, Kookeet Brugge, Tastoe Middelkerke, Mise en Plage, Knokke-Heist Kok@Zee De Haan, Chef Summit by Rational/Winterhalter, Smokey Eyes by Rational/Metro, Battle of the Chefs by Compass Group, Chefs Place @Horeca Expo Gent,  De Gouden Kokmuts by het Gastronomisch Gilde @Horecava Rotterdam, Lekkerste Varkensgerecht @ Hanos Eindhoven, Chef @Kortrijk Expo, The Best Chef Awards Milaan,  etc.

Ja, ik heb een grote bewondering en heel veel affectie voor de horecasector en alles wat met food en beverages te maken heeft, met wie er in werkzaam is, deskundig of gespecialiseerd, vandaar deze gastronomy podcast omdat ik een passie heb voor storytelling en graag deel!

Meer weten over mijn activiteiten? Bezoek mijn persoonlijke websiteSatellite Gourmet Podcast is een productie van Viewfalls.be  sterk in videographing en podcastservice,   met dank aan :

Marketing Partner:Horeca Webzine.be 

Horeca Webzine, hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Ga naar de site, abonneer gratis op de Nieuwsbrief.